1/9 - 2018 Är vi en del av Norconsult AB

Vi har kontor i Luleå och Piteå med totalt ca 40 medarbetare. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom arkitektur, konstruktion och inredning för alla typer av kostnadseffektiva och kreativa byggprojekt; allt från rymdindustri, flygledartorn och malmhallar till skolor, äldreboenden och mysiga fritidshus vid havsbandet.


Välkommen! Här hittar du kontaktinformation till våra medarbetare.

Ring eller maila till oss!


  • Norconsult AB / Arkitekthuset Monarken, Piteå

  • Norconsult AB / Arkitekthuset Monarken, Luleå


H Ö J D P U N K T E R

1/9 - 2018 - Är vi en del av Norconsult AB:

Arkitekthuset Monarken införlivas nu i Norconsults organisation. Företaget utökar med en stark arkitekt- och byggorganisation i norra Sverige. Norconsult har nu ca 170 medarbetare inom arkitektur, inredning, byggkonstruktion, landskap och stadsplanering i Sverige.

 

Kickoff 2015: Låt oss påminnas om septembers roligaste stund! Arkitekthuset Monarkens Kickoff 2015 på Svensbyjliden!Härlig atmosfär, supertrevligt sällskap, god mat.

Kickoffens höjdpunkter: Skytte- och Fiskekurs, en inspirerande föreläsning med David Visscher som följdes av Peter Eliassons spännande Grillkurs!  Dessutom fick vi chans att gratulera Lena, Thomas och Per som har jobbat i 25 år hos Arkitekthuset Monarken! Grattis! 

Stockholm Furniture Fair 2014

Studieresa Berlin 2012