Arkitekthuset Monarken tar nästa steg! by A.M

Vi på Arkitekthuset Monarken vill med stor glädje meddela att vi från och med den 4 juni 2018 är en del av Norconsult AB. Verksamheten fortsätter precis som tidigare, men nu med ökad kapacitet för att kunna arbeta med ännu större och komplexare uppdrag.

I en tid då branschen ställer allt högre krav på stor bredd och specialistkompetens inom olika discipliner har vi valt att ingå i ett företag som kan erbjuda det mesta inom samhällsbyggnad. Norconsult är ett företag med liknande företagskultur, värderingar och produktion som oss, men med ett bredare affärsområde och fler kompetensområden än vi hittills kunnat erbjuda.

Alla kontaktpersoner hos oss kommer fortsättningsvis att nås på samma sätt som tidigare.

Läs mer

 

 

Lindbäcks Superfabriken by A.M

Vill du veta mer om Lindbäcks Superfabriken som vi på  Arkitekthuset Monarken har ritat?

Här invigs den nya jättefabriken för flerbostadshus
22 december 2017 - Av Henning Eklund

Det industriella byggföretaget Lindbäcks har byggt en ny fabrik i Piteå, till ytan lika stor som sju fotbollsplaner. Produktionen av moduler för flerbostadshus i trä ska starta i januari och ambitionen är att producera 2 400 färdiga lägenheter om året.

 

 

”Det industriella byggföretaget Lindbäcks har byggt en ny fabrik i Piteå, till ytan lika stor som sju fotbollsplaner. Produktionen av moduler för flerbostadshus i trä ska starta i januari och ambitionen är att producera 2 400 färdiga lägenheter om året.”…

”Även om Lindbäcks bygger lägenheter ser Tomas Bergström på Arkitekthuset Monarken inte dem som en konkurrent till arkitekter.

”De bygger moduler på ett effektivt sätt, de tar nog en del jobb men de riktar sig mot dem som vill bygga snabbt och billigt, det är lite av en annan marknad”säger han.

 

Grattis! by A.M

Snart fyller Hanna Sandkvist ett år hos Arkitekthuset Monarken. Grattis!

Hanna är utbildad civilingenjör inom arkitektur  (LTU)

 

upload.jpg