A-ingenjör till Malmfälten

Företaget 

Arkitekthuset Monarken står inför många spännande uppdrag och därför söker vi förstärkning till vårt arkitekthus. Vi har kontor i Luleå och Piteå med ett 40-tal medarbetare. Vi har arkitekter, ingenjörer, konstruktörer, inredningsarkitekter, samhällsplanerare och projektledare.

Genom vår breda kompetens arbetar vi med helhetslösningar, från tidiga skisser och program till färdigprojekterade projekt. Arkitekthuset Monarken arbetar med varierande projekt, från litet till stort och våra uppdragsgivare kommer både från den privata och offentliga sektorn.

Arbetsuppgifter och din bakgrund

Som A-ingenjör kommer du främst att arbeta med projektering, projekteringsledning, beskrivningsarbete. Arbetet innebär att du självständigt driver uppdrag eller som delaktig och i nära samarbete med våra övriga A-ingenjörer eller professioner inom företaget.  

Till vår filial i Gällivare söker vi en erfaren byggnadsingenjör som ska verka på marknaden i Malmfälten. Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning samt har några års praktisk erfarenhet. Du har kunskaper om aktuella normer och krav inom området, är bra på att samarbeta och har lätt att formulera dig i tal, skrift och bild. Det är en fördel om du tidigare arbetat med programvaran AutoCad, ADT och Revit. Du ska ha förmåga att kunna samverka med olika aktörer och bygga upp nätverk, läsa av beställarnas önskemål och behov. Du är positiv som person och har ett starkt engageman för tekniska lösningar. 

Stämmer detta in på dig?
Tveka inte att skicka in din ansökan eller hör av dig med frågor till oss.

Intresseanmälan skickas till: richard.lif@monarken.se

Richard Lif, vVD, ansvarig för rekryteringar

kontakt: 0920-398 22, 070-327 81 19